Обладнання для торгівлі та громадського харчування

Стелажі кондитерські

Кондитерський стелаж — різновид торгових стелажів, призначений для продажу таких кондитерських виробів як солодощі, печиво, цукерки. Кондитерські стелажі сконструйовані таким чином, щоб враховувати особливості цієї групи продуктів. Зверху розміщується дзеркало для візуального збільшення обсягу товарів і привертання уваги відвідувачів.

Кондитерський стелаж розділяється відділами та секціями різного об’єму для швидкого і легкого сортування продуктів. Кут нахилу полиць розрахований таким чином, щоб весь товар було добре видно, щоб він був більш доступний для покупців. Полиці розташовані не прямо, а під невеликим кутом, завдяки чому весь товар поступово зміщується до переднього краю в процесі спустошення секції. Цей торговий стелаж також використовують для продажу спецій і приправ.Кондитерські стелажі побудовані за принципом модулів, мають велику кількість варіантів полиць різної величини, розділові секції і т.д.

Металеві частини фарбуються в білий колір порошковою фарбою, але за бажанням замовника, для додаткового залучення уваги покупців, можливе фарбування в будь-який колір RAL. Пропоновані нами розміри: висота 145, 190, 235 см; ширина — 95, 120 см. У комплектацію «Рістел» входять: — універсальні, прямі кронштейни (20, 30, 40, 50 см), можливі два кута нахилу; — звичайні і посилені полки (20, 30, 40, 50 см), які можуть витримати навантаження до 150 кг.