Обладнання для торгівлі та громадського харчування

Карвінг

Карвінг

Ніж для дині (нуазетка)

Призначений для виготовлення акуратних фруктових та овочевих кульок, а також напівсферичних виїмок в продуктах.

Карвінг

Ніж для чищення

Ідеально підходить для чищення та декорування округлих овочів і фруктів.

Карвінг

Ніж для зняття цедри

Ніж призначений для зняття цедри з цитрусових, а також виготовлення тонких смужок-прикрас з інших продуктів.

Карвінг

Ніж для масла

При роботі з охолодженим маслом рекомендуємо попередньо нагріти інструмент, опустивши його в гарячу воду.

Карвінг

Ніж для виїмки серцевини

Призначений для підготовки фруктів до фарширування або подачі в сирому вигляді.

Карвінг

Ніж для нарізки сиру

Ніж для нарізки різних твердих і напівтвердих сортів сиру тонкими пластинами, а також для отримання шоколадної стружки.

Карвінг

Ніж для помідорів

Спеціальне лезо з нержавіючої сталі з зубчастими краями нарізає картоплю, яблука і цілі помідори на рівні часточки не роздавлюючи їх.

Карвінг

V-подібний ніж

Лезо ножа виготовлене з товстої сталі. Кінчик зроблений максимально гострим, що дозволяє легко проникати через тверду шкірку баштанних плодів.

Карвінг

Ніж для огірка, ківі

Одним рухом розсікає плід, створюючи подобу віяла.

Карвінг

Ніж для чищення

Невеликий, зручний ніж для чищення овочів.

Карвінг

Ніж для карвінгу «Калібрувальний»

Призначений для фігурної гофрованої нарізки як овочів і фруктів, так і сиру, масла і будь-яких інших продуктів.

Карвінг

Ніж для ананасу

Розрізає фрукт на рівні красиві кільця і видаляє грубу серцевину плоду.