Усі товари, сторінка 13
Кошик порожній
Оформити замовлення

Усі товари

Сортувати за:
Фільтр
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення

Solaris 7980g гарантує відмінні показники сканування лінійних і двовимірних штрихкодів, а також може зчитувати штрих-коди безпосередньо з екранів смартфонів при роботі з мобільними купонами, цифровими гаманцями і посвідченнями особи

Швидке замовлення

Poster POS спрощує ведення ресторанного бізнесу

Одна POS-система закриває всі питання: онлайн-каса, склад, фінанси, аналітика та CRM.

  • Працює в хмарі
  • Підтримує ПРРО
Швидке замовлення
Кріпиться на торець полиці, кошик товщиною до 25 мм.
Швидке замовлення
Кріпиться на торець полиці, кошик товщиною до 25 мм.
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення

Темп.режим: -18°C....-23°C; 
Споживання електроенергії: 1.82 kWh/24h; 
Загальний об'єм л: 329 л.; 
Розміри (ДхШхВ): 595*640*1840; 

Швидке замовлення
  • Місткість: 2 чаші 17л + 17л
  • Термозонд з 6 точками виміру.
  • Продуктивність: від 30 порцій на день

Температурні режими:

  • Варка від 30°C до 100°C
  • Смаження від 30°C до 250°C
  • Приготування у фритюрі від 30°C до 180°C
Швидке замовлення
    • Місткість: 2 чаші 25л + 25л
    • Термозонд з 6 точками виміру
    • Продуктивність: 50-100 порцій на день
    • Поділ дна тигля на чотири зони

 

Температурні режими:

  • Варка від 30°C до 100°C
  • Смаження від 30°C до 250°C
  • Приготування у фритюрі від 30°C до 180°C
Швидке замовлення
    • Місткість:100 л
    • Продуктивність: 100-300 порцій на день
    • Термозонд з 6 точками виміру
    • Поділ дна тигля на чотири зони

 

Температурні режими:

  • Варка від 30°C до 100°C
  • Смаження від 30°C до 250°C
  • Приготування у фритюрі від 30°C до 180°C
Швидке замовлення
    • Місткість:150 л
    • Продуктивність: 100-500 порцій на день
    • Термозонд з 6 точками виміру
    • Поділ дна тигля на чотири зони

 

Температурні режими:

  • Варка від 30°C до 100°C
  • Смаження від 30°C до 250°C
  • Приготування у фритюрі від 30°C до 180°C
Швидке замовлення